Политика за колачиња

1xbet-mk.click гордо го претставува својот правилник и политика за колачиња, со цел да ви овозможи најдобро корисничко искуство при користењето на нашата веб-страница. Доколку го продолжите користењето на нашата страница, се согласувате со истата.

Во цел да можеме да ви обезбедиме најдобра искуство, нашата страница можете да користи колачиња. Колачињата се мали текстуални датотеки кои се зачувуваат на вашето уредување пред да го посетите веб-сајтот. Тие се користат за зголемување на функционалноста и подобрувањето на работата на веб-страницата, како и за земање на податоци за анонимните посетители.

Како работат колачињата?

Кога ќе посетите нашата веб-страница, можеме да ви испратиме колачиња на вашето уредување. Тие ќе бидат зачувани во паметта на вашиот уред. Кога пак повторно ќе посетите нашата страница, колачињата ќе информираат веб-страницата за вашата претходна активност и прилагодување на содржината според вашите претходни активности.

Колачињата го земаат следното:

  • Информации за вашата локација
  • Информации за уредот кој го користите
  • Типот на пребарувачот кој го користите
  • Како и кога пристапите до нашата страница

Овие информации се користат исклучиво за подобрување на функционалноста на нашата веб-страница и мерење на бројот на посетители.

Прифаќање на колачињата

Доколку продолжите да го користите нашиот веб-сајт, се согласувате со користењето на колачиња. Можете да се одлучите да ги отфрлите или оневозможите колачињата преку настройките на вашиот пребарувач. Воедно, ве молиме да пронајдете детални информации во нашата Политика за приватност.

Ве молиме, инспецирајте го нашиот правилник и политика за колачиња редовно, бидејќи може да се менува прилично често. За повеќе информации и прашања, можете да не контактирате преку e-mail.