Политика за приватност

Вашата приватност е многу важна за нас. Во оваа Политика ќе Ви објасниме кои типови на лични податоци ги собираме и применуваме со цел да го подобриме Вашето користење на нашата веб-страница. Ве молиме внимателно прочитајте ја оваа Политика пред да ги навигирате низ нашата веб-страница.

Овој стандард за приватност важи само за оваа веб-страница и не се однесува на информациите собрани од други веб-страници или извори со кои може да добиете пристап преку нашата страна. Ве насочуваме да ги прочитате соодветните политики за приватност на секоја веб-страница која ја посетувате.

Собирање на лични податоци

Веб-страницата 1xbet-mk.click може да собира од Вас дејства и лични податоци кои ги добиваме со користење на бисквитки (cookies) и слични технологии. Овие податоци вклучуваат информации за Вашата Интернет прелистувач, IP адреса, временска зона, историја на страници кои ги посетувате и други податоци поврзани со Вашето интерактивно прелистување на нашата веб-страница.

Кога побаруваме лични информации, обрнуваме внимание на тоа да биде пропорционално и да ги задоволи посебните цели на собирање информации. Собирате лични информации само со согласност и кога информациите се поврзани со исполнување на одредени услуги.

Употреба на личните податоци

Веб-страницата 1xbet-mk.click ги користи личните податоци за да го унапреди и персонализира вашето користење на нашата веб-страница. Овие податоци може да се користат за анализа на корисници, агрегирана статистика и за подобрување на нашите услуги и производи.

Употреба на бисквитки

Технологијата на бисквитки се користи на оваа веб-страница за да ги подобри и персонализира услугите што ги нудиме. Бисквитките се мали текстуални фајлови кои се зачувуваат на Вашето уредување (компјутер или мобилен уред) кога ја посетувате нашата страна. Преку употреба на бисквитки, податоците од претходните посети се препознаваат, што олеснува користење на нашата веб-страница.

  • Сесионални бисквитки: Овие бисквитки се чуваат само временски во текот на сесијата на прелистување и се бришат кога го затворите вашиот прелистувач. Со користење на овие бисквитки, се зачувува сесионална информација за Вашето користење на нашата веб-страница и ни помага да ја персонализираме за Вашиот следен визит.
  • Трајни бисквитки: Овие бисквитки се чуваат на Вашиот уред за одреден период на време и не се бришат кога го затворите вашиот прелистувач. Со користење на трајни бисквитки, ние се препознаваме кога се вратите на нашата веб-страница и можеме да ги прилагодиме нашите услуги соодветно.

Линкови кон други страници

На нашата веб-страница може да се појават линкови кон други страници кои не се контролирани од нас. Кога ќе кликнете на линк кој води кон некоја друга веб-страница, ве одводиме од нашата веб-страница и не сме одговорни за начинот на кој тие страници ја применуваат својата Политика на приватност.

Бидејќи личната безбедност на Вашите податоци е важна за нас, Ве потсетуваме да бидете обезбедени при пристап до интернет и да ги заштитите личните информации со прекузмателни мерки.